Stari Bar i maslina stara 2000.godina Pogled na Bar i okolinu Primorski motivi
 

       Kuća se nalazi u Opštini Bar, naselje Ilino. Do kuće vodi asfaltni put. Izgrađena je na blagom kosom terenu. Projekat je usklađen sa takvim uslovima, pa je obezbijeđeno skladno uklapanje objekta sa konfiguracijom terena.

       Prednost ovakvog položaja kuće ogleda se, između ostalog, i u tome što se sa svih terasa od prizemlja do zadnje etaže pruža fantastičan pogled na more, sve djelove grada, kao i na planinski masiv koji okružuje barsku kotlinu. Izdignutost terena obezbjeđuje znatno bolje klimatske uslove od onih u ravnici u kojoj je smješten grad. Prisutan je lagani povjetarac, tako da je u toku ljeta izbjegnuta mogućnost sparnih perioda.

 


Pogled sa terase kuće


Pogled sa terase kuće


Pogled sa terase kuće       Kuća ima prilaz sa glavnog puta i ima svoj parking unutar ograđenog dvorišta. Pravilnim izborom i rasporedom mediteranskog rastinja, postignut je efekat kao da kuća izranja iz zelenila. Takođe, obezbijeđena je neophodna hladovina u ljetnjem periodu, a postignuta je i određena vizuelna odvojenost u odnosu na susjedne objekte.


Pogled sa puta


Pogled sa puta na kuću


Pogled na kuću sa putaPrednja strana kuće


Bočna strana kuće 

       Od glavne ulazne kapije dolazi se širokom stazom do terase u prizemlju objekta. Terasa je velika i natkrivena, tako da pruža idealne uslove za cjelodnevni boravak u ljetnjem periodu. Posebnu prijatnost za boravak na terasi pruža prostor sa zasadima cvijeća i kivija.Kapija glavnog ulaza


Terasa
Kivi


       Prizemni dio objekta se sastoji od veoma prostrane trpezarije sa kuhinjom i kupatilom.Kuhinja


Kuhinja


Trpezarija


Kupatilo


       Spoljašnjim natkrivenim stepenicama se dolazi do prve etaže. Stepenice izlaze na prvu terasu koja se nalazi ispred ulaza.Terasa na prvom spratu       Prva etaža obuhvata dnevnu sobu, dvije spavaće sobe i kupatilo. Iz dnevne sobe se izlazi na drugu veliku tersu.


Dnevna soba

Spavaća sobaKupatilo


Terasa


       Sa prve terase nastavljaju stepenice ka drugoj etaži. I ovdje stepenice izlaze na terasu koja se u nastavku pruža duž cijele bočne i prednje strane kuće.


Stepenište za drugu etažu       Na drugoj etaži se nalazi prostrana dnevna soba, dvije spavaće sobe, kuhinja, kupatilo i galerija. Prostor koji privlači posebnu pažnju je galerija. Stepenice i veći dio galerije urađeni su od veoma kvalitetnog drveta i zrače toplinom. Sve krovne kosine na ovoj etaži su obložene drvetom, što osim povećanja estetskog izgleda obezbjeđuje i neophodnu termičku izolaciju.

Galerija

Stepenište za galeriju


       Prostori u komletnoj kući maksimalno su funkcionalni i prilagođeni za konforan boravak. Obadvije etaže imaju pojedinačno sve neophodne sadržaje, tako da obezbjeđuju mogućnost potpuno zasebnog boravka bez potrebe korišćenja drugih djelova kuće.

      Zajedno sa ovim objektom prodaje se i plac koji se nalazi neposredno uz samu kuću. Prilaz na plac je sa gornje strane. Kompletan plac je ograđen, a izgrađen je i parking prostor.


Plac


Plac
Detaljne informacije o objektu i placu:

       Bar-Ilino, 1.500 metara od mora, 300 metara od pruge, 300 metara vazdušnom linijom do mora.

       Porodična, komforna, LUX kuća sa 240 m2, prizemlje, sprat i potkrovlje. Dvopolna kuća  sa dva zasebna ulaza. Plac i voćnjak na 900 m2 placa ograđeni su  potpornim zidom, ogradom gvozdene konstrukcije i kapijom od kovanog gvožđa.

       Dvorište i plac ozidani su potpornim zidovima od kamena.

       Voda i struja odvojeni posebno za svaku polovinu kuće.

Sadržaj  cijele kuće-opis:

 1. Četiri dnevne sobe
 2. Osam spavaćih soba
 3. Dvije  trpezarije
 4. Dvije kuhinje
 5. Pet kupatila
 6. Dvije ostave
 7.  Dva podruma, jedan sa posebnom česmom za spoljašnju upotrebu
 8. Šest terasa ograđenih balusterima i obloženih podnim pločicama
 9. Dva parkirališta, ukupno za šest automobila
 10. PVC stolarija
 11. Klima uređaji

Kvalitet:

       Pločice u kupatilima su do plafona, podovi su obloženi keramikom i mermerom.

       Sve prostorije su opremljene novim potrebnim nameštajem. Po potrebi se može isprazniti, ili kompletno ide u prodaju.


Cijena:

       480.000,00 eura.


Tel: +382 (0)67 418 156

e-mail: mnina@t-com.me


Pocetna stranica sajta
Home
www.servisicg.com
www.marketcentar.com
Nekretnine
Real Estates